Vacature: allround paraveterinair voor gezelschapsdierenpraktijk - Parttime

terug naar overzicht 𝑫𝒐𝒆 π’‹π’Šπ’‹ 𝒋𝒆 π’˜π’†π’“π’Œ π’Žπ’†π’• π’π’Šπ’†π’‡π’…π’†, 𝒂𝒂𝒏𝒅𝒂𝒄𝒉𝒕 𝒆𝒏 π’‘π’π’†π’›π’Šπ’†π’“? 𝑩𝒆𝒏 𝒋𝒆 𝒐𝒑 π’›π’π’†π’Œ 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒆𝒆𝒏 π’…π’Šπ’†π’“π’†π’π’‚π’“π’•π’”π’†π’π’‘π’“π’‚π’Œπ’•π’Šπ’‹π’Œ π’…π’Šπ’† π’Šπ’†π’…π’†π’“π’† π’…π’‚π’ˆ π’Žπ’†π’• π’›π’π’“π’ˆ 𝒆𝒏 π’•π’π’†π’˜π’Šπ’‹π’…π’Šπ’π’ˆ π’Œπ’π’‚π’‚π’“π’”π’•π’‚π’‚π’• 𝒗𝒐𝒐𝒓 π’‰π’–π’Šπ’”π’…π’Šπ’†π’“π’†π’ 𝒆𝒏 𝒉𝒖𝒏 𝒃𝒂𝒂𝒔𝒋𝒆𝒔? π‘²π’π’Ž 𝒅𝒂𝒏 𝒆𝒆𝒏𝒔 π’ƒπ’Šπ’‹ 𝒐𝒏𝒔 𝒐𝒑 𝒅𝒆 π’Œπ’π’‡π’‡π’Šπ’†!

Wij zijn een praktijk voor gezelschapsdieren in het prachtige Zaltbommel en bieden hoogwaardige veterinaire zorg voor huisdieren. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die begrijpen wat een huisdier voor mensen kan betekenen.
Nu een van onze paraveterinair het onderwijs in gaat, zijn we op zoek naar een gedreven allround assistente.

π—™π˜‚π—»π—°π˜π—Άπ—²π—Όπ—Ίπ˜€π—°π—΅π—Ώπ—Άπ—·π˜ƒπ—Άπ—»π—΄:
Als paraveterinair bij onze praktijk in Zaltbommel zul je verantwoordelijk zijn voor het hele scala aan ondersteuning voor de eerstelijnsdiergeneeskunde. Je zult een sleutelrol spelen in het verbeteren van het leven van dieren en het ondersteunen van hun eigenaren in de zorg voor hun geliefde huisdieren. We vinden het ook belangrijk dat je bijdraagt aan de positieve sfeer in ons team en aan de groei van de praktijk.

π—™π˜‚π—»π—°π˜π—Άπ—²-π—²π—Άπ˜€π—²π—»:
· Ervaring in de veterinaire praktijk is een pre.
· Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.
· Oog voor dierenwelzijn en klanttevredenheid.
· Een ondernemende instelling, ongeacht werkervaring.
· Bereidheid om deel uit te maken van een team dat streeft naar continue verbetering.

π—ͺ𝗢𝗷 𝗯𝗢𝗲𝗱𝗲𝗻:
· Een salaris conform CAO, wij zijn aangesloten bij de CAO.
· Professionele ontwikkelingsmogelijkheden en bijscholing die we samen richting geven.
· Een ondersteunend en collegiaal team.
· Ruimte voor eigen inbreng.
· Een werkomgeving met menselijke maat.

π—’π˜ƒπ—²π—Ώ π—Όπ—»π˜€:
Dierenartsenpraktijk Zaltbommel is al meer dan veertig jaar bekend in de Bommelerwaard. Het team bestaat uit vijf dierenartsen, zes paraveterinairen en een ondersteunend team van drie medewerkers. We proberen het beste in elkaar naar boven te halen maar hebben ook oog voor elkaar. Ook vinden we een goede binding met de omgeving en met de klanten belangrijk.

De Bommelerwaard is een fijne plek om te werken en te wonen. Zaltbommel is een prachtig vestingstadje met de uiterwaarden van de Waal en de Maas op wandel- en fietsafstand. Met een centrale ligging in het land is het met de auto (snelweg A2) en trein (station Zaltbommel) goed bereikbaar. De omringende dorpen zijn heel landelijk gelegen terwijl het centrum van Utrecht op slechts een half uurtje afstand is.
Meer info vind je op deze website en op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/dierenartsenpraktijk.zaltbommel/

𝗛𝗼𝗲 π˜€π—Όπ—Ήπ—Ήπ—Άπ—°π—Άπ˜π—²π—Ώπ—²π—»:
We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Als je je CV en motivatiebrief stuurt naar dierenartsen@dapzaltbommel.nl , nodigen we je graag uit voor een kop koffie op onze dierenartsenpraktijk. Tijdens de sollicitatieprocedure maak je ook kennis met het team en kun je een dag meelopen om de sfeer en werkwijze te proeven.
Bij vragen kun je contact opnemen met dierenarts Wilko Kampschoer, telefoonnummer 06-54352721.